Tratamente Profilactice

Efectuate de specialistul în profilaxie

Ce este profilaxia?

Clinica Pearl Smile vrea să fie cât mai aproape de pacient și de aceea vrem să știți și să înțelegeți serviciile noastre! Ce înseamnă mai exact profilaxia dentară? Este un proces în mai multe etape care se face în mod normal în decursul unei singure vizite la dentist.  Profilaxia dentară – cea mai simplă și mai ieftină metodă de tratament sau detartrajul previne îmbolnăvirea dentară și parodontală, preîntâmpinând astfel apariția complicațiilor. Se realizează cu ajutorul unor instrumente speciale bazate pe ultrasunete. În mod ideal, frecvența acestuia este de 2 ori pe an.

Suntem de părere că este mai bine să previ decât să tratezi, așa că vrem să știți că este esențială realizarea detartrajului cu ultrasunete, a periajului și a profilaxiei cu air-flow la fiecare 6 luni și chiar mai des în cazul anumitor pacienți, cum sunt fumătorii, pentru a preveni astfel avansarea și agravarea bolii parodontale.

La Pearl Smile, dentiștii noștri oferă servicii ultramoderne cât și material de cea mai bună calitate.

Punem pe primul loc confortul pacientului și lipsa simptomelor, deoarece vrem un pacient cu zâmbet sănătos și strălucitor!

Contactează-ne

Zâmbetul strălucitor și sănătos nu suportă amânare!


TRIMITE UN MESAJ

contact@pearlsmile.roUrmărește-ne:

Fii primul care este la curent cu toate noutățile Pearl Smile.© Copyright PearlSmile. All Rights Reserved. Designed by AdsToGo 2019.