Tratamente Ortodontice

Efectuate de specialistul în ortodonție

Ce este ortodonția?

             Clinica Pearl Smile vrea să fie cât mai aproape de pacient și de aceea vrem să știți și să înțelegeți serviciile noastre! Medicina stomatologică și specialiștii în domeniu prin toate tehnicile inovative, își doresc ca lumea să resimtă fericirea și starea de bine, iar zâmbetul să devină accesoriul nelipsit.

           Ortodonția este ramura stomatologiei care corectează dinții și maxilarele ce nu sunt poziționate corespunzător (poziționarea incorecta a dinților, malocluzie, inocluzie etc). Dantura frumoasă reprezintă o carte de vizită, de aceea, la Pearl Smile lucrăm cu aparate ultramoderne și medici specialiști pentru a putea să vă redăm încrederea că zâmbetul se poartă pe buze și nu trebuie ascuns!

          Obiectivul Clinicii Pearl Smile de a ajunge la un rezultat dentar frumos și sănătos implică totodată și educarea pacientului astfel încât să poată avea un rol activ în reușita tratamentului. Este importantă conștientizarea obligativității purtării aparatului, indiferent de tipul acestuia, până la obținerea rezultatului terapeutic dorit și a importanței igienei dentare.

În funcție de dorința și necesitatea ta, Pearl Smile îți oferă:

• Aparate ortodontice fixe
– metalic
– ceramic
– safir
• Aparat ortofontic Clear Aligner
(tratament ortodontic cu gutiere transparente mobilizabile)
• Aparate ortodontice mobile/ mobilizabile/ trainer ortodontic

Aşadar, având sprijinul unui specialist de la Pearl Smile, orice persoană îşi poate alege aparatul dentar dorit, fără teama că durata tratamentului va creşte sau că rezultatele finale nu vor fi mulţumitoare.

La final, vrem un pacient sănătos, cu zâmbetul pe buze și fericit că a ales Pearl Smile!
Contactează-ne

Zâmbetul strălucitor și sănătos nu suportă amânare!


TRIMITE UN MESAJ

contact@pearlsmile.roUrmărește-ne:

Fii primul care este la curent cu toate noutățile Pearl Smile.© Copyright PearlSmile. All Rights Reserved. Designed by AdsToGo 2019.