Tratamente Odontale

Efectuate de specialistul în odontologie sub control microscopic (microscop Zeiss)

Ce este terapia odontală?

Clinica Pearl Smile vrea să fie cât mai aproape de pacient și de aceea vrem să știți și să înțelegeți serviciile noastre! Terapia odontală se ocupă cu tratamentul afecțiunilor coronare (carii dentare, pete, marmorații, fisuri în șanțuri etc).

Obturațiile sau “plombele” sunt materiale artificiale care restaurează funcția, morfologia și integritatea dinților. Estetica, durabilitatea și buna masticație vor conta pentru reconstrucția dentară. Acestea presupun umplerea cavității formate în urma curățării țesutului dentar bolnav . În cazul în care caria a fost profundă ( aproape de nerv) cavitatea rezultată în urma curățării se tapetează cu un material pe baza de Ca(OH), un material cu rol de obturație de bază pentru a proteja pulpa dentară de evetuale agresiuni ulterioare.

În mod normal este necesar să vă prezentați la un control stomatologic o dată la 6 luni. Numai astfel se pot descoperi leziuni carioase în stadiu incipient. Depistarea cariilor dentare în faza incipientă garantează tratamentul efectuat. Cu cât leziunea carioasă este descoperită mai devreme sunt șanse mai mari de a păstra dintele vital (cu nerv).

La Pearl Smile, dentiștii noștri oferă servicii ultra-moderne de odontologie, cât și material de cea mai bună calitate.

Punem pe primul loc confortul pacientului, lipsa simptomelor ulterioare și obținerea unei sigilări optime a dintelui, care să asigure o durată de viață cât mai lungă a acestuia. La final, vrem un pacient cu zâmbet sănătos și strălucitor!
Contactează-ne

Zâmbetul strălucitor și sănătos nu suportă amânare!


TRIMITE UN MESAJ

contact@pearlsmile.roUrmărește-ne:

Fii primul care este la curent cu toate noutățile Pearl Smile.© Copyright PearlSmile. All Rights Reserved. Designed by AdsToGo 2019.