Tratamente Chirurgie dento-alveolară

Efectuate de specialistul în chirurgie dento-alveolară cu ajutorul laserului Biolase Epic X

Ce este chirurgia dento-alveolară?

             Clinica Pearl Smile vrea să fie cât mai aproape de pacient și de aceea vrem să știți și să înțelegeți serviciile noastre!  La clinica noastră, tratamentele de chirurgie dento-alveolară sunt efectuate de un specialist în chirurgie dento-alveolară. Trebuie să știți despre chirurgia dento-alveolară că permite rezolvarea unor probleme complicate ce au ca punct de plecare sistemul dento-maxilar: granuloame apicale, chisturi maxilare, molarii de minte inclusi sau semiincluși, caninii incluși, extracții dentare dificile, abcese periosoase cu punct de plecare dentar, tratament chirurgical protetic, tumori benigne, chirurgia parodontală, augumentari osoase, sinus lift, etc.

                  Chirurgia dentară este o ramură complexă a stomatologiei, menită să rezolve complicațiile dentare care pot afecta starea de sănătate sau funcționarea corectă a dinților.

                Clinica dispune de un cabinet dotat cu toate echipamentele si aparatură necesară realizării celor mai bune tratamente de chirurgie dento-alveolara, in conditii de maxima siguranta si igiena. Vrem sa dam dovada de profesionalism in timp ce efectuam lucrari dentare obisnuite sau interventii chirurgicale orale, cum ar fi extractia dintilor, implanturi dentare si alte optiuni de inlocuire a dintilor.

Punem pe primul loc confortul pacientului și lipsa simptomelor, deoarece vrem un pacient cu zâmbet sănătos și strălucitor!


Contactează-ne

Zâmbetul strălucitor și sănătos nu suportă amânare!


TRIMITE UN MESAJ

contact@pearlsmile.roUrmărește-ne:

Fii primul care este la curent cu toate noutățile Pearl Smile.© Copyright PearlSmile. All Rights Reserved. Designed by AdsToGo 2019.