Dr. Vezan Adela

Medic Medicină Dentară
        O clinică dotată ultramodern și echipată după cele mai înalte standarde surâde atât pacientului, dar este de un real folos și medicului.
Datorită tehnologiei de ultimă oră, medicul are posibilitatea realizării unor tratamente individualizate și strict adaptate nevoilor pacienților lui.
        Atmosfera prietenoasă dintre membrii echipei Pearl Smile m-a impresionat încă din prima zi în care am călcat în clinică, în anii studenției.
Acesta a fost momentul în care am știut că aici este mediul potrivit pentru a mă dezvolta profesional și locul unde pot oferi cel mai bun și mai adecvat tratament pacienților mei.
        Am absolvit facultatea de Medicină Victor Papilian din Sibiu în anul 2021, domeniul Medicină Dentară.
Considerând toate de mai sus, dar și colaborarea interdisciplinară ireproșabilă dintre membrii echipei, colaborare fără de care stomatologia actuală nu mai este posibilă, m-am alăturat “familiei Pearl Smile” în calitate de medic stomatolog.
        Eu îmi continui formarea profesională în cadrul programului național de rezidențiat, la Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara, fiind, în prezent, medic rezident în specializarea Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială. De asemenea, particip regulat la cursuri de specialitate pentru a mă menține la curent cu ultimele tendințe dar și pentru a realiza zâmbete cât mai frumoase și sănătoase!
        Să zâmbim mai mult!

Contactează-ne

Zâmbetul strălucitor și sănătos nu suportă amânare!


TRIMITE UN MESAJ

contact@pearlsmile.roUrmărește-ne:

Fii primul care este la curent cu toate noutățile Pearl Smile.© Copyright PearlSmile. All Rights Reserved. Designed by AdsToGo 2019.