Dr. Suciu Roxana

Medic Medicină Dentară
           Zâmbetul este oglinda sufletului omului. Acest motto a fost motivul  pentru care am început să-mi urmez pasiunea pentru stomatologie. Mereu am avut dorința de a fi alături de oameni, de a-i ajuta și de a-i face să zâmbească.
           Am absolvit Facultatea de Medicină din Sibiu în anul 2021 și în prezent sunt medic rezident pe secția de Endodonție în cadrul Spitalului Clinic  Județean de Urgență Sibiu. În decursul anilor 2019-2020 mi-am îmbogățit experiența și cunoștințele din domeniul stomatologiei la Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Università di Foggia, Italia.
         Scopul și datoria mea de medic este acela de a mă pune la curent cu noile tehnologii și aparatura de ultimă generație prin diverse cursuri, workshop-uri și congrese din domeniul stomatologiei pentru a oferi pacienților cele mai bune servicii. Din acest motiv m-am alăturat echipei Pearl Smile, deoarece munca în echipă și colaborarea sunt esențiale în acest domeniu, pentru a satisface pe deplin nevoile pacienților nostrii și a le readuce zâmbetul pe buze.

Contactează-ne

Zâmbetul strălucitor și sănătos nu suportă amânare!


TRIMITE UN MESAJ

contact@pearlsmile.roUrmărește-ne:

Fii primul care este la curent cu toate noutățile Pearl Smile.© Copyright PearlSmile. All Rights Reserved. Designed by AdsToGo 2019.