Dr. Daniela Polgar

Medic Medicină Dentară

Dornică încă din copilărie să pot ajuta oamenii să zămbească, mi-am ales această specializare, și astfel, în 2015 am absolvit Facultatea de Medicină „Victor Papilian” din Sibiu.

Pentru mine, pacientul fericit este motivul principal care mă ajută să îmi duc mai departe visul, de aceea mă bazez pe dorința de a oferi servicii stomatologice de top într-un mod confortabil și personalizat.

Scopul meu este de a depăși așteptările pacienților, prin modul în care am ales să combin arta, știința, seriozitatea și intuiția, redându-le bucuria de a avea zâmbete sănătoase și strălucitoare. De aceea sunt întodeauna la curent cu cele mai inovatoare tehnici și proceduri stomatologice și particip continuu la cursuri de specializare naționale și internaționale.

Prin atenția la detalii și din dorința de a face ce e mai bine pentru pacient, am decis să lucrez alături de o echipă de medici performanți,mereu pregatită să ofer cele mai bune tratamente, cu ajutorul aparaturii și a materialelor de ultimă generație, într-un ambient cât mai prietenos.

Un vis împlinit realizat cu ajutorul familiei care m-a susținut încă de la început. Dar și a profesorilor, atât în anii universitari cât și postuniversitari , care m-au format de-a lungul anilor în activitatea profesională.

Motto-ul meu: “Fii fericit cu ceea ce ai, în timp ce lucrezi la ceea ce îți dorești!”


Contactează-ne

Zâmbetul strălucitor și sănătos nu suportă amânare!


TRIMITE UN MESAJ

contact@pearlsmile.roUrmărește-ne:

Fii primul care este la curent cu toate noutățile Pearl Smile.© Copyright PearlSmile. All Rights Reserved. Designed by AdsToGo 2019.