Dr. Roxana Pitu

Medic Medicină Dentară – Specialist Endodonție

Profesia de medic stomatolog am ales-o în urma unei experiențe trăite ca pacientă în cabinetul dentar. În vremea adolescenței mele am ajuns la medicul stomatolog cu o durere dentară foarte puternică. Însă pe măsură ce medicul realiza tratamentul începeam să mă simt din ce în ce mai bine, durerea se diminua, până a dispărut complet. Cum s-ar spune: durerea mi-a fost: „luată cu mâna”, la propriu și la figurat. Atunci am început să apreciez importanța activității unui medic stomatolog, cât de bine e să fii sănătos și să nu simți durerea. Și tot atunci, am urmărit constant mișcările făcute de medic, care aveau să ducă la însănătoșirea mea.  A fost momentul în care am realizat că vreau să am și eu această „putere”, că vreau să ajut oamenii și să creez zâmbete sănătoase!

Absolventă în 2015 a Facultății de Medicină din Sibiu, cu examenul de rezidențiat promovat și cu o specializare de 3 ani în domeniul endodonției, am început anul 2019 ca fiind medic specialist endodont.

Pentru mine, tratamentele de canal reprezintă, de fiecare dată, o provocare cu decizii ce trebuie luate pe moment. Niciun caz nu e asemănător cu celălalt și de cele mai multe ori reprezintă ultima alternativă înainte de extracție. Satisfacția profesională este una foarte mare atunci când reușesc să salvez un dinte, care ar fi avut șanse reduse înainte de tratamentul sau retratamentul endodontic.

Cea mai mare parte a timpului meu este dedicată laturii profesionale și îmbunătățirii medicale continue pentru ca doresc să realizez tratamente endodontice la cele mai înalte standarde, ajutată de aparatura medicală de ultimă generație.


Contactează-ne

Zâmbetul strălucitor și sănătos nu suportă amânare!


TRIMITE UN MESAJ

contact@pearlsmile.roUrmărește-ne:

Fii primul care este la curent cu toate noutățile Pearl Smile.© Copyright PearlSmile. All Rights Reserved. Designed by AdsToGo 2019.