Dr. Cristina Micu

Medic Medicină Dentară – Specialist Parodontologie

Parodontologia m-a preocupat încă din ultimii ani de facultate, astfel că tot interesul meu din anii postuniversitari s-a aplecat asupra acumulării de cunoștințe și a dobândirii de abilități practice în acest domeniu. Este puțin cunoscut faptul că boala parodontală nu afectează doar cavitatea orală ci și sănătatea sistemică. Prevalența extrem de ridicată și lipsa de conștientizare în rândul populației din România asupra impactului acestei boli mă determină să dedic mult timp activității clinice, oferind pacienților soluții terapeutice optime și tratamente complex. Obiectivele mele sunt de a reduce impactul nefast al bolii parodontale asupra stării de sănantate sistemică, dar și de a ridica standardul calității vieții la pacienții cu parodontită.

Activitatea mea profesională cuprinde o parte generoasă de cercetare și activitate didactică în domeniul Parodontologiei. Pentru viitor intenționez să continui să îmi îmbogățesc experiența în domeniul parodontologiei pentru a fi în permanență conectată cu progresul științific și noile abordări terapeutice, pentru a rezolva cazurile complexe alături de colegii mei.

Am obținut titlul de Medic Specialist în Parodontologie. Sunt Asistent Universitar la Catedra de Parodontologie din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie “Iuliu Hațieganu” – Cluj Napoca, Medic Specialist în Parodontologie în cabinet stomatologic privat și Medic Dentist în cabinet stomatologic privat.

În prezent sunt student doctorand la Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu”- Cluj Napoca și absolventă a Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” – Cluj Napoca, în anul 2012. Între anii 2010-2011 am participat la stagii de formare la Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină Graz /Austria, respectiv la Clinica Universitară de Medicină Dentară Graz / Austria.


Contactează-ne

Zâmbetul strălucitor și sănătos nu suportă amânare!


TRIMITE UN MESAJ

contact@pearlsmile.roUrmărește-ne:

Fii primul care este la curent cu toate noutățile Pearl Smile.© Copyright PearlSmile. All Rights Reserved. Designed by AdsToGo 2019.