Dr. Flavius Florea

Medic Medicină Dentară – Stomatologie Generală

Medicina dentară m-a atras prin multiplele ei fațete, pentru că oferă diferite provocări, oportunități, dar și recompense.

Tot timpul este despre oameni. Niciun medic stomatolog nu poate lucra izolat. Munca în echipă și colaborarea cu pacienții sunt esențiale pentru obținerea rezultatelor dorite. De asemenea accept provocarea de a demonstra paciențiilor că medicul stomatolog nu ar trebui să fie pe lista lor de frici, ci mai degrabă un aliat în combaterea, stoparea și prevenirea durerii.

Tehnologia este un aliat în această meserie. Schimbările, evoluțiile și modificările prin care trece sunt cele care mă determină și contribuie la păstrarea entuziasmului și curiozității față de profesia de medic stomatolog.

Momentul în care pacientul pleacă fără dureri și plin de încredere este fără îndoială, cea mai satisfăcătoare parte a acestei meserii. Rolul medicului stomatolog este de a schimba starea pacientului, fie prin eliminarea durerii, modificării aspectului zâmbetului sau readucerea stării de bine.


Contactează-ne

Zâmbetul strălucitor și sănătos nu suportă amânare!


TRIMITE UN MESAJ

contact@pearlsmile.roUrmărește-ne:

Fii primul care este la curent cu toate noutățile Pearl Smile.© Copyright PearlSmile. All Rights Reserved. Designed by AdsToGo 2019.