Dr. Sonia Dinea

Medic Medicină Dentară – Specialist Chirurgie dento-alveolară

Absolventă în 2013 a Facultății de Medicină din Sibiu, specializarea Medicină Dentară și medic specialist în chirurgie dento-alveolară din 2016.

În prezent sunt doctorand și Asistent Universitar la catedra Reabilitare Orală și Chirurgie Dento-Alveolară la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu.

Activitatea științifică se concretizează în publicații naționale, articole regionale, cărți și capitole de cărți, cunoștințele fiind împărtășite atât colegilor, prin participarea la cursuri si eminențe cu caracter educational, cât și studenților în cadrul stagiilor clinice din Facultatea de Medicină din Sibiu.

M-am alăturat echipei de medici Pearl Smile cu scopul de a susține pacienții acestei clinici în efectuarea manoperelor de chirurgie orală. Această specializare se adresează tuturor grupelor de vârstă, începând de la extracția nedureroasă în anestezie locală a dinților temporari irecuperabili si până la reabilitarea complexă implanto-protetică a pacienților adulți, cu sau fără adiție osoasă edentați parțial sau total.

Pe lângă aceste manopere puteți beneficia și de conservarea dinților cu leziuni periapicale prin rezecție apicală și extracția chirurgicală a dinților incluși (molari de minte, canini, dinți supranumerari).

În concluzie, chirurgia orală vă oferă sprijin în efectuarea unui tratament dentar complet și de durată.


Contactează-ne

Zâmbetul strălucitor și sănătos nu suportă amânare!


TRIMITE UN MESAJ

contact@pearlsmile.roUrmărește-ne:

Fii primul care este la curent cu toate noutățile Pearl Smile.© Copyright PearlSmile. All Rights Reserved. Designed by AdsToGo 2019.