Dr. Dragoș Dădârlat

Medic Medicină Dentară

Medicina dentară (Stomatologia) este o artă. Arta de a (re)crea, de a da viață cu propriile mâini anumitor elemente care ulterior îi oferă pacientului șansa să-și recupereze funcțiile ce au fost în deficit – masticație, fonație, fizionomie, etc.

Dintotdeauna am avut deprinderi practice și mi-a plăcut să văd cum din mâinile mele iau naștere anumite lucruri. Totodată, îmi place să ajut oamenii. Îmbinând cele două aspecte, aș putea spune că așa am optat pentru profesia pe care o practic astăzi.

Sunt absolvent al Facultății de Medicină din Sibiu, promoția 2006. Sunt doctorand în științe medicale si asistent universitar la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu. Am participat la cursuri, workshopuri, congrese pe teme specifice profesiei, precum și de management spitalicesc ori managementul calității în spital.

În cadrul Clinicii Pearl Smile ofer pacienților adulți consultații, igienizări, planuri de tratament complexe, tratamente profilactice și curative – odontale, protetice și implanto-protetice, iar micilor pacienți tratamente pedodontice.


Contactează-ne

Zâmbetul strălucitor și sănătos nu suportă amânare!


TRIMITE UN MESAJ

contact@pearlsmile.roUrmărește-ne:

Fii primul care este la curent cu toate noutățile Pearl Smile.© Copyright PearlSmile. All Rights Reserved. Designed by AdsToGo 2019.