Dr. Dragoș Brădosu

Medic Medicină Dentară

Un zâmbet frumos este accesoriul cel mai de preț pe care îl putem purta! Ca medic dentist încerc să aduc acest zâmbet pe fața celor care aleg să lucrăm împreună, iar sănătatea lor și satisfacția de a-i vedea mulțumiți mă motivează să fac tot ce îmi stă în putință pentru a-i ajuta.

Am ales să mă concentrez pe estetica dentară și restaurare protetică cu sprijin dentar și implantar, deoarece în acest domeniu fiecare caz reprezintă o nouă provocare. Îmi doresc ca pe lângă estetica mult dorită, să ofer pacienților mei mai ales funcționalitatea corectă a cavitații orale și a întregului aparat dento-maxilar. Tehnologia evoluează rapid și în domeniul medical, ultimele cercetări și descoperiri pot face o mare diferență. Am privit mereu spre viitor și am mers în pas cu timpul, alegând încă din facultate să studiez și să aprofundez stomatologia digitală. Cred cu tărie în dezvoltarea personală și profesională, de aceea, pe lângă anii de studiu, am participat și voi participa frecvent la congrese stomatologice și cursuri de specializare, atât în țară cât și în străinătate.

Motto-ul meu: “O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută”. (Charles Chaplin)


Contactează-ne

Zâmbetul strălucitor și sănătos nu suportă amânare!


TRIMITE UN MESAJ

contact@pearlsmile.roUrmărește-ne:

Fii primul care este la curent cu toate noutățile Pearl Smile.© Copyright PearlSmile. All Rights Reserved. Designed by AdsToGo 2019.