Poartă zâmbetul pe buze!

Pearl Smile este în acest moment una dintre cele mai moderne clinici stomatologice din Sibiu. S-au făcut investiții în aducerea unei aparaturi ultraperformante și în crearea unei atmosfere unice pentru pacienți pornind de la dorința de a oferi servicii stomatologice de înaltă clasă. Pearl Smile, situată în inima orașului Sibiu, aduce în fața dumneavostră o echipă de medici tânără, performantă și dedicată, responsabilă, pregătită la standarde europene, gata să ofere pacienților servicii de îngrijire profesională.

               Suntem privilegiați să putem oferi cea mai cuprinzătoare și o actuală îngrijire pacienților noștri, executată la cele mai înalte standarde. Ne specializăm în toate aspectele legate de stomatologia preventivă, restauratoare și estetică dentară într-un mediu cald, modern, profesional și relaxant.
Confortul dvs. este prioritatea noastră! Recunoscând cât de stresant este mersul la dentist pentru mulți oameni, noi vă invităm să experimentați toate tratamentele dentare într-un mediu relaxant și confortabil.

                  La clinica Pearl Smile suntem pregătiți să eliminăm toate grijile și temerile dumneavoastră legate de tratamentele stomatologice. Indiferent dacă aveți nevoie de o curățare de rutină sau de o reconstrucție dentară avansată, echipa noastră este pregătită să răspundă tuturor nevoilor dumneavoastră. Obiectivul nostru este să vă menținem un zâmbet sănătos și strălucitor, iar din acest motiv noi suntem hotărâți să creăm o relație medic-pacient de lungă durată bazată pe încredere și profesionalism.

Credem că o vizită la dentist poate fi în sfârșit o experiență plăcută, fără durere și frica de a sta în fața medicului dentist!


Valorile Noastre


ECHIPA PEARL SMILE

Medicii de la Pearl Smile sunt pregătiți din toate punctele de vedere să-și facă meseria la cel mai înalt grad al calității, cu dăruire și responsabilitate. Oferim calitate atât în ceea ce înseamnă aparatură și cabinet modern, dar evident și când vorbim de echipa de medici – pregătiți la standarde europene. Specialiștii noștri lucrează cu tehnologie de ultimă generație. Datorită lor, zâmbetul tău va străluci!


PROFESIONALISM

Fiecare medic este specializat pe o anumită ramură, astfel încât pacientul beneficiază de cea mai bună expertiză pe fiecare domeniu stomatologic, în funcție de nevoile sale. Pearl Smile oferă fiecărui pacient servicii stomatologice personalizate, de înaltă calitate, precum și un sprijin pe termen lung pentru păstrarea sănătății dentare și menținerea unui zâmbet de invidiat.

GRIJA FAȚĂ DE PACIENȚI

Suntem dedicați întru totul pacienților noștri, pe care îi tratăm cu profesionalism și responsabilitate. Pentru faptul că au ales Clinica Pearl Smile, îi răsplătim cu servicii de cea mai bună calitate și în sfârșit o experiență plăcută pe scaunul unui medic stomatolog. La noi, fiecare pacient are tratament personalizat, și pentru faptul că timpul este prețios, pacientul nostru nu este uitat în sala de așteptare!


SĂNĂTATE

Sănătatea dinților este extrem de importantă, iar uneori spălatul pe dinți de două ori pe zi nu este de ajuns. Medicii de la Pearl Smile știu că sănătatea dinţilor poate afecta starea generală de sănătate a pacientului, de aceea vă îndeamnă să puneți pe primul loc sănătatea dumneavoastră și să nu lăsați durerea să fie cea care vă trimite la dentist. Zâmbetul nu trebuie niciodată ascuns!

CLINICĂ PREMIUM

Și pentru că obiectivul nostru este să le oferim pacienților o experiență plăcută și nedureroasă, am investit în tehnologii premium, în aparatură și materiale moderne și de calitate superioară. De asemenea, putem concura cu cele mai moderne clinici dentare din Sibiu și nu numai. Și de ce să nu vorbim și de designul pe care am ales să-l dăm acestei clinici, unul modern unde frica de dentist se dă uitării.


CALITATE

Pentru că vrem să ne știm pacienții cu un zâmbet strălucitor pe buze ne-am asigurat întâi de toate că oferim servicii moderne de cea mai bună calitate. Spații igienizate, instrumentar sterilizat și aparatura de ultimă generație vor îmbunătăți garantat experiența dumneavoastră dintr-un cabinet stomatologic. Mirosurile neplăcute specifice stomatologiei nu- și au locul la clinica Pearl Smile.


Our Management Team

BOARD OF DIRECTORS


Echipa Noastră


Rezultatul final, mulțumirea pacientului și recomandarea lui pe mai departe reflectă, fără dar și poate, profesionalismul medicului stomatolog.

Clinica Pearl Smile reunește o echipă multidisciplinară de medici stomatologi, cu studii de specialitate, cu experiență profesională și implicată în propria formare și continua pregătire de calitate, în domeniu. Vrem să dezvoltăm, cu pacienții noștri, relații profesionale corecte, de durată, bazate pe încredere și respect reciproc.Poze din Clinica Noastră


              Clinica Pearl Smile este cea mai bună soluție stomatologică pentru pacienți. Specialiștii noștri sunt într-o continuă informare în domeniu și folosesc tehnologii de ultimă oră. Clinica Stomatologică Pearl Smile vrea să se mențină în topul celor mai performante clinici stomatologice prin calitatea actului medical și aparatura ultramodernă.Contactează-ne

Zâmbetul strălucitor și sănătos nu suportă amânare!


TRIMITE UN MESAJ

contact@pearlsmile.roUrmărește-ne:

Fii primul care este la curent cu toate noutățile Pearl Smile.© Copyright PearlSmile. All Rights Reserved. Designed by AdsToGo 2019.