Albire dentară

În cadrul Clinicii Pearl Smile procedura de albire dentară profesională se realizează cu ajutorul laserului Biolase Epic X și a lămpii de albire Philips Zoom.

Fă din zâmbetul alb și sănătos o carte frumoasă de vizită!

Gândiți-vă la toate beneficiile zilnice pe care vi le oferă un zâmbet alb și strălucitor și la felul în care acesta poate influența viața personală și cea profesională.

La Clinica Pearl Smile folosim 2 procedee de albire dentară: albirea dentară cu laserul Biolase Epic X si albirea dentară cu lampa de albire Philips Zoom White Speed. Procedee realizate de medicul dentist.

Datorită tehnologiei stomatologice avansate, pe care și Clinica Pearl Smile o pune la dispoziția pacienților, acum e mai ușor ca niciodată să îți redobândești albul natural al dinților. Albirea dentară este cea mai recomandată procedură de estetică dentară, care, datorita tehnologiei de ultima oră, precum laserul și fotoactivarea, s-a transformat într-o procedura neinvazivă.

Procedura de albire dentară efectuată la Pearl Smile este complet nedureroasă. În urma efectuării albirii poate aparea o ușoară sensibilitate, care va disparea în aproximativ 24 de ore.

Tratamentul de albire durează între 30 si 60 de minute, rezultatele fiind vizibile imediat după încheierea tratamentului. Vei ieși zâmbind și fericit! Și ești gata să cucerești lumea?

Cu ajutorul unui gel special (pe bază de peroxid de hidrogen), supus la lumină sau completat de laser, albirea profesională se realizează repede și fără repercusiuni.

În ce situații nu este eficientă albirea dinților?

Albirea dentară nu este eficientă în următoarele situații:
– colorația maronie, dată de carie
– colorația gri-albastruie, provocată de obturațiile din amalgam
– fluoroza dentară

Pentru a stabili dacă vă este sau nu recomandată o albire dentară, e necesar să vă programați o vizită la medicul stomatolog. El știe cel mai bine ce să vă recomande!

În clinica Pearl Smile, albirea dinților ca tratament de estetică dentară este realizată de către medicul dentist specialist cu ajutorul Laserului Biolase Epic X.

Lampa de albire Philips Zoom

La începutul tratamentului medicul stomatolog îţi va evalua nuanţa curentă, astfel încât amândoi să puteţi vedea diferenţa semnificativă după finalizarea tratamentului.

După ce te-ai pregătit, nu trebuie decât să te relaxezi, iar medicul stomatolog se va ocupa de paşii următori:

Medicul stomatolog îţi va pregăti cavitatea bucală pentru albire aplicându-ţi pe dinţi un strat de gel de albire avansată.

Pentru a accelera procesul de albire, va aplica pe dinţii tăi lumina provenită de la lampa cu LED-uri albastre. Aceasta va accelera albirea şi, în plus, setările ajustabile ale lămpii îţi vor asigura o experienţă confortabilă.

Acest proces este repetat de trei ori – şi durează numai 45 de minute!

După ce ai ajuns la nuanţa dorită, medicul stomatolog îţi va aplica un gel post-tratament pentru a proteja smalţul şi a reduce sensibilitatea.

Vei coborî de pe scaunul stomatologic cu un zâmbet instantaneu mai luminos şi mai încrezător!

Contactează-ne

Zâmbetul strălucitor și sănătos nu suportă amânare!


TRIMITE UN MESAJ

contact@pearlsmile.roUrmărește-ne:

Fii primul care este la curent cu toate noutățile Pearl Smile.© Copyright PearlSmile. All Rights Reserved. Designed by AdsToGo 2019.